Organitzar un taller o xerrada

L'objectiu d'inCreables és arribar a tants racons com ens sigui possible. Ja siguin centres escolars, associacions de mares i pares, biblioteques, entitats socials, municipis grans o petits.

Els formats més habituals són els tallers (destinats a les criatures) i les xerrades (destinades als adults). Sobretot la combinació de totes dues activitats en una mateixa jornada, ja que es complementen l'una a l'altra i aporten el major valor.

El formulari que trobaràs tot seguit serveix per contactar amb nosaltres, a poder ser detallant el tipus d'entitat que sol·licita acollir un taller/xerrada. Respondrem de seguida que ens sigui possible. I us farem un pressupost a mida pel vostre cas.

Tot grup que faci una sol·licitud serà considerat. Sigui de la mida que sigui. Provingui de l'àmbit que provingui. Escriu-nos sense complexes. Creiem en la importància del que divulguem. I estem convençuts que pot ser d'interès per entitats o agrupacions d'allò més diverses. Ens encanta que així sigui i, si el calendari ens ho permet, mirem d'atendre totes les peticions.