1 min read

💙 Per què ho fem?

Si tens 5 minuts t'ho explico amb calma:

🎉 Què fem?

La resposta curta és que potenciem la creativitat innata dels fills mentre expliquem a mares i pares què poden fer (o deixar de fer) per ajudar-los.

La resposta llarga ho detalla:

  • Oferim a les criatures una experiència transformadora als tallers presencials. Es divertiran mentre exploren el seu enginy, fan créixer l'imaginació pròpia unint-la a la dels companys, i aprenen eines per aplicar la pròpia creativitat. Una habilitat essencial per ara (desenvolupar la personalitat, estudiar millor) i pel futur (ser únics al món laboral, prendre decisions, capacitar-se per a la resolució de problemes).
  • Oferim als adults recursos per prendre consciència de la forta influència que tenim en la mainada, entendre com estem condicionant la seva creativitat sense adonar-nos-en, i aprendre què podem fer per ser un impuls enlloc d'un obstacle.
  • Construïm aquest espai divulgatiu, en constant creixement, amb esperit de ser referència en matèria de creativitat & infància.

🙋🏻‍♂️ Qui som?

El meu nom és Adrià Cuatrecases. Ni tan sols jo escric bé el meu cognom a la primera. Soc guionista de televisió, ràdio i cinema des dels 19 anys. I pare des dels 35. Em dedico a escriure criant.

Cada dia de tota la meva trajectòria professional m’he posat davant un full en blanc. Ja sigui per escriure guions pel “Polònia” o El Terrat. Per fer seccions per l'Antoni Bassas, el Xavi Bundó o la Mònica Terribas. Per inventar formats d’èxit com l'“APM?” o “Señoras que". O per produir pel·lícules com "Món petit”.

Per força he hagut de desenvolupar tècniques per crear partint de zero. De formar-me en com funcionen els engranatges de la creativitat. I descobrir mecanismes per estimular la imaginació. Vull compartir-ho amb les noves generacions.

Segueixo investigant, llegint, entrevistant. Aprenent sobre aquesta qüestió tan essencial com desatesa. M'hi ajuden experts en pedagogia, neurociència, psicologia i educació social. Complementant el meu perfil per convertir inCreables en una referència divulgativa en la matèria.